CONSTRUIM CELE MAI BUNE PISCINE

Despre noi - Expertii tai in constructia de piscine

Cu experienta in domeniu de mai bine de 10 ani Piscine Biotop proiecteaza, executa si intretine, instalatii, echipamente si automatizari pentru piscine, saune si spa-uri. Oferim suport tehnic si consultanta si asiguram garantia lucrarilor executate de noi si a echipamentelor montate si puse in functiune de catre echipa noastra.

Pe parcursul anilor de activitate am executat si am participat direct si indirect la zeci de proiecte ce au cuprins toate tipurile de piscine cunoscute in mod comun de consumator, publice si private, instalarea automatizarilor, montajul spa-urilor cu hidromasaj sau "jacuzzi" cum sunt cunoscute de majoritate, minipiscine, saune si numeroase accesorii si dispozitive.

Experienta ne-a invatat multe, mai ales pentru ca fiecare proiect a fost complet unic si a venit cu provocari noi si nevoia dar si placerea de a invata noi proceduri, tehnici de utilizare a materialelor si echipamentelor. Dintre acestea din urma marea majoritate sunt importate din tari vestice unde domeniul in care activam exista deja de multi ani si cuprinde o varietate mai larga. Asta nu este pentru ca evitam piata locala, ci pentru ca mereu am gasit calitatea producatorilor occidentali mai satisfacatoare. Ne bucuram sa vedem ca pe masura ce trec anii si acest domeniu de activitate se dezvolta in tara noastra, intalnim din ce in ce mai multi producatori si furnizori romani de produse ce ne intereseaza in mod speciali, precum si colegi de breasla alaturi de care am legat multe colaborari si putem spune cu bucurie si prietenii.

Suntem de parere ca o competitie serioasa nu poate duce decat la formarea unei piete sanatoase in acest domeniu care mai are extrem de mult de evoluat in tara noastra.

Proiectele noastre

Portofoliu Lucrari

După zece ani de la înfiinţare, Piscine Biotop se poate mândri cu faptul că nu există nici un tip comun de piscină pe care să nu o fi executat.

Specialitatea noastră constă în piscinele cu mozaic şi canal perimetral.

Ne putem mandri cu anumita caldura cu care interactionam cu clientii si colaboratorii. Echipa noastra este formata din oameni politicosi si saritori ce asculta si au in vedere opiniile, dorintele si problemele clientilor. Pentru noi banii nu sunt totul. In domeniul nostru aproape la fiecare proiect apar chestiuni neprevazute, conditii ce obliga la versatilitate. Trebuie sa recunoastem uneori au aparut erori umane, cauzate de caracterul unic al fiecarui proiect, dar cum este si de bun simt, absolut niciodata nu am tratat pe nimeni cu indiferenta sau ignoranta si am dat dovada de buna credinta si perseverenta pentru a ne rectifica greselile si a satisface toate cerintele rationale si obligatiile ce ne-au fost impuse in baza contractelor semnate cu beneficiarii. Ca drept urmare cu marea majoritate a clientilor si partenerilor avem relatii de lunga durata ce au rezistat de-a lungul anilor.

Testimoniale

Am lucrat foarte bine cu echipa Biotop. De fiecare data cand am avut nevoie au fost promti si mi-au furnizat serviciile si produsele de care am avut nevoie.

Anisoara C.

Iasi, Romania

A fost o colaborare foarte buna ce va continua fara indoiala pe termen lung.

Madalin B.

Iasi, Romania
Piscine Biotop - Mentenanta Piscine Iasi