CONSTRUIM CELE MAI BUNE PISCINE

Ai nevoie de raspunsuri? Le gasesti aici!

Am creat această pagină pentru a raspunde unora dintre cele mai frecvente întrebări care ne sunt adresate. În cazul în care nu găsiți raspunsul pe care îl cautați vă invităm să ne contactați direct. Orice întrebare relevantă va fi postată  pe aceasta pagină alături de răspuns.

Care este pretul aproximativ al unei piscine private?

Orice piscină este unică, aceasta fiind una din caracteristicile proiectelor noastre. Având acest aspect în vedere, este dificil de stabilit un preţ înainte ca beneficiarul să îşi exprime dorinţele. Piscine Biotop oferă consultanţă clienţilor pentru a găsi echilibrul dintre calitate şi preţ.

Orice firmă de construcţie poate executa o piscină?

Teoretic da. Cu toate acestea doar apelând la o firmă specializată cu ani de experienţă în acest domeniu rezultatele vor fi cele dorite. Piscine Biotop execută proiecte doar în domeniul piscine, wellness & spa.

Care este durata de viaţă a unei piscine?

În funcţie de materialele utilizate (aspect influenţat de buget) pe parcursul execuţiei şi de mentenanţa efectuată de la începerea utilizării, o piscină poate avea nevoie de renovări semnificative chiar şi după mai bine de 15 ani.

Ce echipamente sunt necesare pentru o piscină?

În afara a tot ce ţine de finisaje si aspect, orice piscină are nevoie, evident, de o listă variată de echipamente instalate în camera tehnică. Acestea sunt alese în funcţie de dimensiunile bazinului dar şi de alegerile beneficiarului. Pentru a ne face o idee generală putem aminti dintre acestea: Pompă de filtrare, filtru, echipamente de purificarea apei, sisteme de dozaj a substanţelor de tratare a apei, electrolizoare acolo unde este cazul, senzori, sonde de citire a parametrilor chimici ai apei, instalaţii electrice, etc. Lista poate continua şi teoretic este limitată de bugetul impus proiectului şi de preferinţele clientului.

Ce tratament chimic ar trebui să aleg pentru piscina mea?

Şi aici puteţi opta între mai multe variante: Tratament cu Oxigen activ, Tratamentul cu clor, Electroliza apei sărate. Cantităţile de administrat diferă în funcţie de concentraţia substanţei şi starea apei. Dozarea se face automat prin instalarea unor pompe peristaltice, ce sunt programate de instalatori în funcţie de parametrii piscinei. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere un aspect deosebit de important: substanţele de tratare a apei din piscină sunt eficiente doar dacă parametrii chimici ai apei sunt la valori corespunzătoare. Unul dintre, daca nu chiar cel mai important este pH-ul măsurat în apă. pH-ul este dozat automat şi măsurat de sonde. Valoarea ideală a pH-ului este cuprinsă între 7,2 şi 7,6. Alegerea modalităţii de tratare a apei vă aparţine, cu toate acestea vă sfătuim să ţineţi cont de recomandarea unor profesionişti. Piscine Biotop este alături de clienţi în luarea acestor decizii şi în acelaşi timp furnizează toate chimicalele necesare întreţinerii apei.

De ce este important să menţinem parametrii apei la valori corespunzătoare?

Veţi dori ca apa din piscina dumneavoastră să repreyinte un mediu sanitar de care să vă bucuraţi în siguranţă alături de cei dragi. În acelaşi timp, o piscină este o investiţie importantă, echipamentele fiind afectate în mod negativ de chimia necorespunzătoare a apei.

Care este durata de execuţie/instalare a unei piscine?

Durata proiectului variază în funcţie de tipul de piscină pe care l-aţi ales. De exemplu piscinele realizate din fibră au una dintre cele mai scurte intervale de timp de execuţie, urmate apoi de cele cu liner şi supraterane, care se pot realiza chiar şi în câteva zile (10-20 max). Pe lângă tipul de piscină, numeroşi factori sunt de luat în calcul printre care dimensiunea, echipamentele, finisajele alese şi în mod evident, vremea, în cazul proiectelor la exterior.

Cât de des trebuie schimbată apa dintr-o piscină?

Piscine Biotop recomandă pentru piscinele exterioare ca bayinul să fie golit şi umplut cu apă proaspătă cel puţin odată pe an la începerea sezonului (sfârşit aprilie – mai).

CONSTRUIM CELE MAI BUNE PISCINE

Service si Mentenanta

Oferim servicii de mentenanta pentru bazine publice si private.Oferim servicii de mentenanta pentru bazine publice si private.

CERE OFERTA
  • Aspiratia radierului utilizand, tija, furtunul si talpa/peria de aspiratie din dotare
  • Frecarea si perierea peretilor utilizand echipamentul necesar din dotarea bazinului
  • Igienizarea rigolei perimetrale in cazul piscinei "infinity", cu canal perimetral si bazin de compensare
  • Igienizarea tancului de compensare in cazul piscinelor "infinity"
  • Verificarea si intervenirea asupra parametrilor chimici ai apei
  • Spalarea filtrelor de nisip si ale pompelor
  • Verificarea si ajustarea volumului de apa din bazin
  • Curatarea si intervenirea asupra zonelor din bazin inaccesibile, unde talpa sau instrumentele de igienizare din dotare nu sunt eficiente
  • Trasport chimicale pana la domiciliu sau punctul de lucru

Esti pregatit sa iti construiesti piscina la care visezi?

Cere Oferta