CONSTRUIM CELE MAI BUNE SAUNE

Saune

Cel mai important element dintr-o sauna este soba, veti opta pentru un incalzitor electric cu infrarosu sau o soba cu rezistenta si pietre vulcanice termorezistente.Echipamentul de incalzire va fi special adaptat volumului de aer din incapere.

Orice sauna trebuie sa aiba in dotarea sa anumite accesorii care fac experienta mai placuta si mai completa precum: vas cu lingura de lemn, termohidrometru, clepsidra, tetiere, etc.

Pe toate le puteti obtine prin intermediul nostru.

Piscine Biotop proiecteaza si construieste saune si hammam-uri unice special adaptate conditiilor oferite de locatia destinata proiectului si dorintelor dumneavoastra.

In cazul saunelor uscate puteti opta dintre mai multe tipuri de lemn tratat, pentru bancute, lambriu, si elemente decorative:

Tei 100%
Molid 100%
Plop 100%
Pin 100%

Toate sunt importate din regiunea nordica a continentului (Estonia, Finlanda, Siberia).

Impreuna cu specialistii nostri veti alege cel mai bun mod de amplasarev al bancutelor si sezlong-urilor din sauna, cat mai bine adaptate spatiului disponibil.

Pentru a satisface a ajunge cat mai aproape de viziunea dumneavoastra in ceea ce priveste executia hamma-ului sau saunei cu abur, noi avem pregatita o gama variata tipuri de mozaic imreuna cu cataloage si concepte ce va pot servi ca model de inspiratie.

Designul si modul de amplasare al bancutelor ergonomice ramane pentru dumneavoastra de ales, luand in considerare recomandarile instalatorilor nostri experimentati.

Veti avea posibilitatea de a opta dintre mai multe elemente decorative si efecte vizuale ce pot si instalate pentru a aplifica experienta si a va cufunda intr-o lume a relaxarii.