construim impreuna visul tau

Constructii Piscine

Piscine Biotop este specializata pe domeniul de constructii piscine de mai bine de 10 ani. Indiferent de tipul de piscina pe care il alegeti, impreuna vom urma o serie de proceduri si etape, ce va vor fi explicate si descrise cat mai amanuntit. Astfel veti fi la curent cu evolutia proiectului dumneavoastra si il veti putea intelege in masura interesului pe care il veti arata.

Pentru a va face o idee, va putem descrie cativa pasi intr-o maniera mai simpla:

Dupa amplasare, veti alege tipul de structura luand in considerare informatiile obtinute din studiul geotehnic al proprietatii. Pentru asta veti apela la serviciile unui structurist cu care va putem pune noi in contact. Sapatul va fi urmat de turnarea unei sape de egalizare, pentru ca mai apoi sa se ajunga la legarea fierului. Concomitent cu legarea fierului, echipa noastra va instala tubulatura aferenta piscinei (tevile prin care va circula apa din piscina). Ulterior se vor turna baza si peretii peste care se va aplica hidroizolatia. Ultimul pas consta in placarea mozaicului sau ceramicii pe care ati ales-o.

Pe parcursul proiectului va fi necesar sa apelati la serviciile anumitor specialisti precum geotehnicieni, structuristi, arhitecti, ingineri, etc. alaturi de care echipa noastra va lucra aproape in permanenta. Noi va putem pune in contact cu absolut tot personalul necesar executiei proiectului. De-a lungul anilor Piscine Biotop a legat colaborari si chiar prietenii cu numerosi experti si specialisti din domeniul constructiilor, aspect de care va invitam sa profitati cat mai mult.

Acest scurt articol are scopul de a ajuta clientii fara experienta in domeniu sa isi faca o idee de ansamblu asupra unui proiect de constructie al unei piscine. Pentru o descriere mai detaliata si tehnica, va invitam sa ne contactati prin intermediul datelor de contact furnizate pe site-ul nostru sau, mai bine, sa ne vizitati la showroom-ul nostru.